23 Eylül 2007 Pazar

Ben Severmişim Neyi?

Sevgili muhterem beni sobelemiş. Ben sobeleme ebelemelerden kaçmak için 4 ay ara vermiştim meğer tam hız devam ediyomuş. Şu sobe işi bitene kadar kış uykusuna yatarsam hiç şaşırmayın:) gerçi siz gene bulursunuz bişiler…

Gece sofra öçlemi’yle msnde konuşurken yaz kurtul bacım başka çaresi yok dedi.. Hemen diz üstümü elime alıp çakada çukada yazmaya başladım. He bu arada bu dizüstü bilgisayarların diz altı olanı var mı acaba merak konusu:) Adı Şoset Pc olsa mesela..

Hımmmm ben neleri severim bi düşünelim..

Sofra öçlemi ile msn de yazışmayı seviyorum. Eğer off ise bende bir offffff çekip gidiyorum:)
Evde bir sürü kadeh, bardak,fincan her türlü zücaciye malzemesi varken yarım kiloluk pet şişeden su içmeyi seviyorum. Pet şişe toplayıcıları günlerdir kapımda yatıyolar ama nayır nasla onu size vermiycemmm… 5 yıl sonra kullandım memnunum sobesini gene başlatırsanız bu şişeyi göreceğinizden emin olun:)
Karşı kaldırımda açılan ayakkabı mağazasına gidip bakmak yerine evden dürbünle vitrini takip etmeyi seviyorum… Ayakkabı sapıkları var evet ama ben vitrin sapığıyım demek ki:)
Alman kanalları olan RTL ve VOX tv’ yi izlemeyi seviyorum. Rtl de ev düzeni ve temizliği , vox da ise hayvan ameliyatları gösteriliyo.. Ev düzeni tamam da sinek bile yakalamaktan korkan ben ne demeye hayvan ameliyatı izlerim bende anlamadım. Ama Kedilere bayılıyorummm..
Google’da bilgi aramayı çok seviyorum. Bir de akrabaların ve tanıdıkların adını yazıp aramaya çalışmasam çok iyi olcak:)) ..

Bir de bunları seviyorum ama tıklarken sessiz olun benim koca duymasın....:)

Hiç yorum yok: