16 Mart 2012 Cuma

SVAVA SALINCAK. SADECE 45 TL..


İletişim için : otabakbitecek@gmail.com
                       www.facebook.com/otabakbitecekk


Hem çocuklar hemde büyükler için eğlence kaynağı olacak. Evinizin içinde ve bahçenizde, çocuklarınızla keyifli zamanlar geçirebilirsiniz.
Evinizin içinde harika bir oyun alanı oluşturmak işte bu kadar kolay. Sallanmak, vücut dengesini ve kavrayış yeteneğini geliştirir.

Ürün Açıklaması ve Kullanımı

Çocuklarınız Svava Salıncağa bayılacak, çocuk odasından evinize yayılan kahkalarla sizinde keyfiniz hiç bozulmayacak.
Mükemmel tasarımı ile Tadelle Salıncak tavana montaj edilir. 3 maximum güvenlikli taşıyıcı kayışları ve çocuklarınızın üzerinde ayakta yada yatarak durabileceği tablası ile eğlenceli bir oyuncaktır.
Televizyonda birçok reklamda ve dizide gördüğünüz çocuk odası aksesuarlarından biridir. Tadelle reklamlarında da kullanılan salıncaktır.
Çocuklar için bu svava salıncaktan daha eğlenceli bir oyuncak daha olamaz herhalde, çocuklarınız bu salıncağa bayılacak!Reklamlarda gördüğünüz salıncağın birebir aynısıdır. Sallanmak, vücut dengesini ve kavrayış yeteneğini geliştirir. Ayrıca rahatlama hissi verir.

Bilim Adamları Ne Diyor ?

1.Bilim adamları ve uzman aile koçlarının denetiminde yapılan bir araştırma sonucunda çocukların öz güven ve cesarete %100 katkı sağladığı görülen Tadalle Salıncakları bütün yeni gelişen çocukların sahip olması gereken bir araç.
2.Sizin denetimizde olmadan %100 güvenli olan bu salıncaklara binerek kendileri için çaba göstermeye başladığı görülmüştür.Yani bunun anlamı korkularından arınan çocuk öz güven sahibi ve cesaretli bir çocuk olarak gelişimini sürdürüyor siz farkında olmasanız da yıllar içinde bu farkı göreceksiniz şimdiden çocuğunuza BÜYÜK bir iyilik yapın !!!


Ürün Özellikleri
Kumaş: %100 polyester
İskelet: Çelik, Renkli epoksi/polyester bazlı toz boya
Plastik bağlantı parçaları: Güçlendirilmiş poliyamid plastik
Kanca/ Halkalar: Asetal plastik

Ebatlar Özellikleri
Çap: 83 cm
Yükseklik: 215 cm
Maks. yük: 160 kg


Bakım Talimatları
Makina yıkama, 40°C'de, narin sıkma.
Çamaşır suyuna koymayınız.
Düşük ısıda makinede kurutulabilir.
Ütülemeyiniz.
Kuru temizleme yapılmaz.

Kendine Özel Vidaları vardır. İstediğiniz zaman vidasını tavanda sabit bırakarak kancasından çıkarıp kaldırabilir veya istediğiniz yere götürebilrisiniz..


Bu ürün Sadece 45 TL....



1 yorum:

u.aydin dedi ki...

supermis gercekten....
hayirli cumalarin olsun.sevgilerle.