27 Mart 2007 Salı

Kullandım Memnunum..





Yeni oyuna bende katılayım dedim. Katıldım katılmasına ama ben bu oyunlardan acayip huylanmaya başladım. Acaba internet dünyası gizlimizi saklımızı mı öğrenmeye çalışıyo. Baksanıza evdeki mikserlerimize, fön makinalarımıza kadar el attılar. Bütün dolapların içini çekicektim ama arkadaşlarımın evinden hacı ettiğim incik boncuklar, Bridge restoranttan yürüttüğüm kırmızı mumluklar ortaya çıkar diye çekmiyorum:) Ha bide komşunun aşure koyup getirdiği taslar var:) Görüp arama izniyle kapımıza dayanmasınlar sonra:)) Gelelim kullanmaktan memnun olduğum ürünlere. Fakir prestij duo (sulu) süpürge. Artık evde uçuşan tozlar yok. Kazanlı ütü. Onunla kendimi Hoffman kuru temizleme gibi hissediyorum:) Bingo Soft Yeni seri yumuşatıcılar . Hayatımda böyle güzel kokular koklamadım. Laf aramızda ben süpürgemin kazanına da bunlardan biraz döküyorum ev mis gibi kokuyo. Sakın abartıp ütünün kazanına da koymayın. Gelelim soru işaretine. Ben resmini çekerken utandım valla:) Siteyi açanlar öyle bir resimle karşılaşıp şok olmasınlar diye resmi orda vermedim. Soru işaretine tıklarsanız resme ulaşabilirsiniz. Not: Basarken besmele çekin, çarpılmayın:)))

Ben bu ürünleri kullanmaktan çok memnunum. Ama onlar benim tarafımdan kullanılmaktan memnunlar mı onu bilmiyorum :)))


 Listemdeki tüm arkadaşlar kendilerini sobelenmiş kabul edip ürünlerini sergilesinler. Şemsiyem kayıp bakalım kimin evinden çıkıcak:)))

3 yorum:

Unknown dedi ki...

Sevimlisin vesselam ;)

muko dedi ki...

:))) ay sen çok yaşa emi ne güldüm yaa
yalnız bak o yıllarda yorum almammış şidmi yorum patlaması yaşarsa şaşma eheheheh:)

Halenze dedi ki...

mukocum canımsın. O zamanlar da çok yorum almıştı ama o zaman blogcu'daydım sonradan blogspota geçince yorumlar silindi tabi.. :)) hatta en çok yorum aldığım yazımdı:))